Novice

Objava po 141. čl. ZTFI-1

Družba Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, je sporočila družbi Kovintrade d.d. Celje kot izdajateljici delnic z oznako KZTR, da je odsvojila 8.582 delnic z oznako KZTR, kar predstavlja 6,32% od vseh izdanih delnic KZTR. Družba Celjski sejem d.d. je še imetnica 2.520 delnic z oznako KZTR, kar predstavlja 1,85% od vseh izdanih delnic.

Družba Bartimaeus d.o.o., Lava 8, 3000 Celje, je sporočila družbi Kovintrade d.d. Celje kot izdajateljici delnic z oznako KZTR, da je pridobila 8.582 delnic z oznako KZTR, kar predstavlja 6,32% od vseh izdanih delnic KZTR. Družba Bartimaeus d.o.o. je imetnica 9.675 delnic z oznako KZTR, kar predstavlja 7,13% od vseh izdanih delnic.

21. Okt 2020|

Družini prijazno podjetje

Spoštovani poslovni partnerji in obiskovalci,
obveščamo vas, da smo lani pristopili k pridobitvi certifikata Družini prijazno podjetje in zdaj osnovni certifikat tudi uspešno pridobili. Na osnovi našega preteklega truda in pravil, ki omogočajo, da lahko zaposleni uspešno usklajujemo svojo poslovno in osebno pot, smo tako tudi formalno potrdili, da se zavedamo, kako pomembno je zadovoljstvo zaposlenih v delovnem okolju in doma. Prejem certifikata nas umešča med družbeno odgovorna podjetja z visoko socialno kulturo, ki v čim večji meri omogočajo zaposlenim usklajevati svoje poklicno in družinsko življenje.

druzini prijazno-osnovni brez

12. Jun 2020|

Obvestilo kupcem

Tudi v podjetju Kovintrade d.d. Celje se veselimo sproščanja in rahljanja ukrepov pri preprečevanju širjenja koronavirusa. Kljub temu želimo ostati previdni ter poskrbeti za ustrezno zaščito naših strank ter varno delovno okolje naših zaposlenih.

Vse kupce naprošamo, da sledijo spodnjim navodilom, saj le-tako lahko zagotovimo nemoteno izvajanje poslovnih procesov:

 • naročilo materiala za pravne in fizične osebe, poteka izključno le po telefonu ali elektronski pošti (na spodaj podanih kontaktnih številkah komercialistov in po e-pošti);
 • ob naročilu materiala dobite povratno informacijo, kdaj in ob kateri uri bo material pripravljen, oz. vas o tem obvestimo naknadno;
 • kartično ali gotovinsko plačilo se izvede na označenem mestu v enoti prodaje na drobno;
 • za podpis dobavnice se zglasite PRED skladiščno pisarno;
 • zadrževanje v skladišču in pri žagah JE PREPOVEDANO;
 • ZA VSE STRANKE JE ŠE VEDNO OBVEZNO NOŠENJE OBRAZNE ZAŠČITNE MASKE!

Zaposleni bodo v največji možni meri poskrbeli za to, da se držimo potrjenih dobavnih rokov, v primeru da pride do zamude, se vam opravičujemo ter vas prosimo za razumevanje. Še naprej pazite nase in ostanite zdravi!

Telefonske številke za informacije in naročila:

POSLOVNA ENOTA  LJUBLJANA

recepcija Kovintrade Ljubljana 01/530 24 30

Komerciala:
01/530 24 22
01/530 24 06
03/427 83 72
01/530 24 20
01/530 24 03
01/530 24 04
01/530-24-46

e-naslov:
PELjubljana@kovintrade.si

POSLOVNA ENOTA CELJE

Komerciala:
03 4278 218
03 4278 223

e-naslov:
PECelje@kovintrade.si

23. Apr 2020|

Zaključek gradnje skladišča v Štorah in 30. jubilej našega podjetja

Dana situacija, v kateri se je v teh tednih znašla Slovenija, je številne prijetne, družabne in zabavne dogodke zavila v tančico skrivnosti, kjer se vsi sprašujemo, le kdaj nas bodo ti dogodki vnovič združili. Tako bi v teh dneh s ponosom in slavnostno otvorili vrata razširjenega skladiščnega centra v Štorah, ob tem pa praznovali tudi jubilejnih 30 let podjetja Kovintrade d. d. Celje. To so za naše podjetje izredno pomembni mejniki, ki bi jih v »vsakodnevnih okoliščinah« seveda obeležili skupaj z vami, našimi poslovnimi partnerji, ustanovitelji in zaposlenimi. Trideset let truda, energije in skupne vizije nas je vodilo, da smo danes še kako ponosni na vse, kar smo naredili. Pripravljeni smo na prihodnje izzive, ki jih bo pred nas postavila naša poslovna pot. Prav to nam vliva optimizem in zaupanje v prihodnji razvoj našega podjetja.

Vzemimo si torej sedanji čas za trenutek, ko lahko z jasno refleksijo zremo na vse, kar smo ustvarili doslej.
Zatorej, hvala vsem, ki ste skupaj z nami prehodili večji ali manjši del naše poslovne poti. S skupnimi idejami bomo razvoj te poti lahko le še nadgrajevali tudi v prihodnje.

21. Apr 2020|

Kovintrade d.d. doniral sredstva za nakup medicinske opreme Splošni bolnišnici Celje

Smo v času, v katerem nas posledice epidemije koronavirusa zelo zaznamujejo. Vsak posameznik, vsaka družina, vsako podjetje se na svoj način sooča s trenutno situacijo. Vanjo smo vpeti vsi, zato so gospodarstveniki celjske regije stopili skupaj in v podporo lokalnemu okolju donirali sredstva za nakup medicinske opreme za Splošno bolnišnico Celje.

Člani Regionalne gospodarske zbornice Celje so zbrali skupaj 181.000 € sredstev.

Sredstva so namenjena nakupu respiratorja, premičnega RTG aparata in ostale medicinske opreme, ki bo zdravstvenemu osebju olajšala delo. Vsem pomoči potrebnim pa olajšala zdravljene in reševala življenja.

Med donatorji je tudi družba Kovintrade d.d. Celje, saj kot podjetje, tudi v teh negotovih in težkih razmerah, ostajamo družbeno odgovorni in solidarni do sočloveka.

3. Apr 2020|

Obvestilo za poslovne partnerje

Spoštovani poslovni partnerji!

Smo v času, v katerem smo se kot družba znašli pred neznano, a zagotovo veliko preizkušnjo. V podjetju Kovintrade d.d. Celje se, kot odgovorno podjetje, zavedamo resnosti situacije širitve koronavirusa SARS-CoV-02. Zaradi tega smo tako v matičnem podjetju kot tudi vseh hčerinskih podjetjih sprejeli vrsto ukrepov, ki nam zaposlenim in poslovnim partnerjem, omogočajo skrb za naše zdravje in nemoteno poslovanje.

Glede na to, da smo želeli poskrbeti za varno delo zaposlenih, smo nekaterim omogočili tudi delo od doma. Vse sodelavce, ki dnevno opravljajo tekoče delo na svojih delovnih mestih, pa redno obveščamo o pravilnem ravnanju, skrbi za higieno in uporabi zaščitnih sredstev.

Logistika je pomemben sestavni del našega procesa nabave, prodaje in ključnega pomena za oskrbo Slovenije ter tujih trgov, zato bomo še naprej vse napore v zvezi z aktualnimi razmerami na evropskem trgu usmerili v skrbno in odgovorno delovanje, da bi izpolnili vaša naročila v optimalnem času. Zaradi trenutne situacije smo omejeni s tehnološkimi, logističnim in kadrovskimi zmožnostmi, ki so posledica ukrepov Vlade RS in ostalih držav v zvezi z epidemijo, zato vas prosimo za razumevanje.

Da bi tudi v bodoče (kolikor bo glede na aktualne razmere na trgu mogoče) kakovostno in pravočasno zadovoljili vaše potrebe, vas prosimo, da dostave materialov načrtujete za več dni vnaprej. Prav tako nas o vseh pomembnih informacijah in spremembah obveščajte sproti, da bomo novo nastale situacije skupaj in strokovno premagovali.

Z vašo pomočjo in razumevanjem nam bo uspelo.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite zdravi,

Kolektiv podjetja Kovintrade d.d. Celje

26. Mar 2020|

Obvestilo za stranke

Spoštovane stranke,

Obveščamo vas, da je prodaja iz naših skladišč v skladu z Odlokom Vlade RS z dne 15.03.2020 glede preprečevanja okužb s COVID-19 do preklica (začasno) USTAVLJENA ZA POTROŠNIKE (fizične osebe, ki so končni kupci).

Način poslovanja v zvezi s prodajo na debelo (t. j. vsem kupcem, ki niso končni kupci/potrošniki) za zdaj ostaja nespremenjen.

Glede možnosti (glede na trenutne okoliščine) in načina lastnega prevzema blaga nas obvezno predhodno kontaktirajte:

 1. Skladišče PE Štore - Železarska cesta 3, Štore

  Simon Čadej
  Telefon: 051 211 835
 2. Skladišče PE Celje - Bežigrajska 4a, Celje

  Gregor Pušnik
  Telefon: 03 4278 218

  Robert Mohar
  Telefon: 03 4278 223

 3. Skladišče PE Ljubljana - Brničičeva 45, Ljubljana Črnuče

  Blaž Vraničar
  Telefon: 01 5302 420

  Adis Handanović
  Telefon: 01 5302 424

Z zgoraj navedenimi ukrepi želimo zagotoviti varnost naših zaposlenih in naših strank.

16. Mar 2020|

30 let Kovintrade

Letošnje leto je za družbo Kovintrade d.d. Celje posebno in polno ponosa, kajti od naših prvih strateških korakov mineva že 30 let! Kot se ob okroglem jubileju spodobi, smo našemu logotipu nadeli praznično preobleko. Nosil jo bo celo leto, vas pa vabimo, da si ga ogledate.

(več …)

25. Feb 2020|